LEVERINGEN

Leveringen in België zijn volledig gratis.

LEVERTIJD :

Levertijden variëren van 2 tot 5 dagen voor kledingen op voorraad vanaf de orderbevestiging van de klant tot Just Lou. Onze leveringen vinden plaats van maandag tot et met vrijdag. Op feestdagen is verzending niet mogelijk.

Als we niet binnen de afgesproken tijd kunnen leveren, zullen we u altijd op de hoogte stellen voordat de verwachte levertijd is verstreken. Anders kunt u uw bestelling kosteloos opgeven. We zullen u dan uiterlijk 30 dagen na beëindiging van het contract terugbetalen.

ALGEMENE REGELS :

  1. Onze zendingen zijn altijd op ons risico. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over items die tijdens het verzenden zoekraken. Als u artikelen echter binnen 7 dagen na aankoop retourneert omdat u ze niet wilt bewaren, bent u verantwoordelijk voor het transport. Raadpleeg hiervoor onze terugkeerprocedure.
  2. Indien de door ons geleverde goederen tijdens het transport werden beschadigd, niet overeenstemmen met de artikelen die op de leveringsbon vermeld staan of niet overeenkomen met de artikelen die U had besteld, moet U dit zo snel mogelijk en zeker binnen de drie dagen melden en de artikelen naar ons terugsturen binnen de 7 kalenderdagen na ontvangst.
  3. Gelieve hiervoor het bijgeleverde retourformulier te gebruiken. Hebt U vragen over het invullen van dit retourformulier, dan kunt U contact opnemen op het e-mailadres: webshop@justloufashion.be
  4. We kunnen niet verantwoordelijk worden gesteld voor enige gevolgschade wegens laattijdige levering of niet-levering door de transporteur die Just Lou heeft aangesteld. Onze aansprakelijkheid blijft in dergelijke gevallen beperkt tot de waarde van de artikelen waarvan u kunt aantonen dat u ze niet hebt is ontvangen.